646989038 info@metrofort.com

Sobre nosaltres

Metrofort

          Metrologia Fort, S.L. va ser fundada l’any 2005 a Vilanova i la Geltrú, com una empresa de caire familiar fruit d’una extensa experiència en metrologia, enfocada a la prestació de serveis de mesura mitjançant equips portàtils. El pas dels anys ha fet que la marca “Metrofort” hagi obtingut un sòlid reconeixement en el mercat recolçat per un servei professional i personalitzat capaç de traspassar les expectatives dels nostres clients.

        Actualment a Metrofort operem equips en més de 10 països amb un equip humà, dinàmic, curosament seleccionat i format en el coneixement de la metrologia portàtil, en la cura dels nostres clients i en la defensa dels valors que ens han representat durant 16 intensos anys .

        Avui, les nostres instal·lacions a Vilanova i la Geltrú, les delegacions a València, Valladolid, Romania i Polonia, i l’empresa de el grup, NovaScan3D, per a serveis d’escanejat i modelats 3D, són un fet. El futur s’ha de regir per un treball constant i compromès, al costat dels nostres clients.

Firma_CEO

Jordi Fort Comaposada

CEO Metrofort

Metrofort

Serveis de metrología 3D portàtil

_

Oferim un servei de qualitat, donant una resposta ràpida i compromesa, valors essencials per satisfer les expectatives i necessitats dels nostres clients. Aquest servei, és més que mesurar: El nostre objectiu, és contribuir al seu ÈXIT

Serveis

01

Mesura utillatges

      La mesura i ajust d’utillatges de geometria, ja siguin de producció o qualitat, és el nostre servei per excel·lència.

     Gràcies al nostre sistema de mesura per programació prèvia i àmplia gamma d’equips portàtils  3D, mesurem i ajustem amb altes prestacions i gran rapidesa, tot tipus d’utillatges a les instal·lacions dels nostres clients.

Equips i software utilitzats:

02

Programació CMM

        El nostre equip de programadors, ofereix una solució avançada de programació 3D en diferents softwares i equips de mesura, siguin màquines tridimensionals CMM, manuals o equips portàtils, in-situ o offline, el que permet una reducció dels temps productius de l’equip i garantint una resposta ràpida i fiable davant de qualsevol canvi en els protocols.

      La llarga experiència en metrologia 3D dels nostres tècnics en molts sectors industrials, assegura la millor solució en programació 3D.

Equips i software utilitzats:

03

Mesura de producte

        Mesura de peces prototip o finals per a la seva homologació, ja siguin peces úniques o seriades, a les instal·lacions dels nostres clients, de forma ràpida i eficaç, gràcies a la versatilitat dels nostres equips de mesura 3D: Braç poliarticulats i làser tracker.

        La comparativa dels punts palpats al producte contra la seva definició numèrica, ens permet obtenir un informe dimensional amb les desviacions trobades. Aquest tipus de informació, és essencial per als nostres clients, especialment en fases de disseny i producció de pre sèries de peces.

Equips y softwares utilitzats:

04

Bases de robot

      Servei de calibratge de bases de robot en línies de producció, adaptant-nos als protocols del Client, i generant la documentació de mesura necessària, per al control dels resultats finals ‘on site’.

  El calibratge i re-calibratge de robots és necessària per garantir la precisió i eficiència de la línia de producció.

Equips i software utilitzats:

05

Marcatge de layouts

      Oferim màxima eficàcia en el marcatge de layouts de grans superfícies industrials, on plasmem sobre el terreny, amb detall i gran precisió, els punts del layout definits pel client.

      Amb els nostres equips de mesura de llarga distància, podem mesurar la situació prèvia de maquinària, utillatges i robots d’una línia de producció davant un trasllat, per garantir la geometria en la nova ubicació.

Equips i software utilitzats:

06

Màquina industrial

      Les peces amb problemes geomètrics poden ser deguts a màquines eina i sistemes industrials mal ajustats.

      Gràcies als nostres braços de mesura i sistemes de seguiment làser, ajustem i contribuïm a millorar el funcionament de les màquines eina, CNC i sistemes de producció industrials, augmentant significativament l’eficiència de producció, millora els temps de lliurament i es redueixen els costos .

Equips i softwares utilitzats:

NovaScan3D

Professionals de l’escanejat i modelat 3D

Fotogrametria pesebre
Novascan3D

Empresa del grup Metrofort

Scan AUTOMOCION
Scan llanta
Scan Forster
Scan Seu Manresa
Scan TREN
Scan motor

NovaScan3D

Professionals de l’escanejat i modelat 3D

Empresa del grup Metrofort

Serveis

Inspecció i anàlisis dimensional

L’anàlisi dimensional i inspecció de peces industrials és un control de qualitat necessari en diversos àmbits industrials per verificar que la peça compleix o no les especificacions durant el procés de fabricació.

La diversitat de situacions a les que habitualment ens enfrontem, ens fa que disposem d’uns equips de metrologia flexibles adaptant-nos a diferents formes i mides d’objecte. Els nostres equips ens permeten treballar amb o sense contacte amb l’objecte, capturant ràpidament la superfície i geometria de la peça i comparar-la amb les dades nominals CAD

Enginyeria Inversa (Modelat 3D)

El servei d‘enginyeria inversa consisteix a generar la superfície d’un objecte a partir del núvol de punts, creant una rèplica digital per al seu post-processat amb la qual podem elaborar un arxiu CAD 3D. Aquest sòlid, ja sigui en mode de superfícies o sòlid CAD en format estàndard, és ideal per treballar a posteriori, generar plànols i realitzar modificacions.

Malla bloque motorModelado bloque motor

Mou la barra per veure la comparativa

A diferència d’un treball d’inspecció dimensional o d’un modelatge “as-built”, on l’objectiu és determinar les desviacions o defectes d’una peça o estructura, en l’enginyeria inversa l’objectiu és produir un model CAD de superfícies de molt alta qualitat on es transformen malles i núvols de punts en entitats geomètriques. Per generar el model es pot combinar les dades procedents de l’escanejat i dades provinents d’altres fonts, com mesures per palpatge o planells 2D.

Escanejats de llarg abast

Utilitzant una de les tecnologies més avançades en el mercat, realitzem escanejos a gran escala mitjançant núvol de punts massiva, captant tots els detalls de la realitat i portant-los a la nostra pantalla de manera fàcil i eficaç.

La versatilitat d’aquesta tècnica, permet la seva aplicació en multitud de sectors on es requereixi precisió i detall en la documentació 3D de grans àrees.

Certificacions

La certificadora Bureau Veritas, certifica que el Sistema de Gestió de Metrofort, està conforme els requisits de la Norma: ISO 9001:2015

Contacte

Oficines Centrals

C/ Magdalena Miró 21, 1º-2ª

08800 Vilanova i la Geltrú

Barcelona

Oficina: +34 93 816 09 15

Mòbil:   +34 646 989 038

Delegació Valencia

C/ Tramuntana

Pol. Ind. Juan Carlos I

46440 Almussafes

Valencia

Mòbil:   +34 659 209 984

Delegació Valladolid

Av. Madrid 9  Of. 9B

Parque Empresarial Roche

47140 Laguna del Duero

Valladolid

Mòbil:   +34 600 524 906

Ingefort, SRL (Romania)

Str. Constantín

            Brancoveanu, 15

ap.2 400 – Cluj-Napoca

Rumania

Mòbil:  +40 745 217 537

Metrofort Polonia

50-028 Wroclaw

Polonia

Mòbil:  +48 600332393

Serveis MTF

 • Ajust utillatges
 • Mesura producte
 • Programació CMM
 • Calibració bases robot
 • Marcatge layouts
 • Màquina industrial

Serveis NVS3D

Escanejats 3D:

 • Escanejats de precisió
 • Escanejats de llarg abast
 • Serveis aèris / dron
 • Fotogrametria
 • Virtual Tours / Renders

Inspecció

Modelats 3D:

 • De presició
 • Grans estructures
 • BIM

Copyright © 2021  |  Metrologia Fort, SL

Servicios NVS3D

Escaneados 3D:

 • Escaneado de precisión
 • Escaneado de largo alcance
 • Servicios aéreos / dron
 • Fotogrametría
 • Virtual Tours / Renders

Inspección

Modelados 3D:

 • De precisión
 • Granes estructuras
 • BIM

Copyright © 2021  |  Metrologia Fort, SL

Copyright © 2021  |  Metrologia Fort, SL

error: Contenido protegiido !!